Nikt zakapiorem nie zostawał, ale miałem okazję być zaproszony na "VI Bieszczadzki zlot Leśnych Ludzi" czy jak tam potocznie się mówiło na zlot Zakapiorów.
Imprezka naprawdę bardzo fajna i niespotykane że w jednym miejscu w tym samym czasie zebrało się tyle osobowości.
Opisywać specjalnie nie ma sensu. Oczywiście kilku gości z Leska było na tej imprezie i tylko takie fotki tutaj w skrócie umieszczę. Opisów nie będzie kto jest kto.
Powiem tak że wydana została naprawdę fajna książka "Bieszczadzkie Twarze" i tam większość osób ze zdjęć się znajduje i można się dowiedzieć kto jest kto.
Z innych leskich akcentów to to że jednym ze sponsorów była Piekarnia-Cukiernia Szelców.
Innych powiązań nie było z Leskiem, a np. takie Ustrzyki Dolne zapodały ulotki reklamowe swojego miasta itd. Na głównej stronie folderu był basen, więc w sumie mają co reklamować. W Lesku jeszcze nawet projektu nie ma.
Uważaj bo będziesz miał takie nie przyjemności jak ja za to że robisz zdjęcia policji
byłem maglowany 30 minut i straszony mandatem za to że zrobiłem policji zdjęcie,
Dziwne ale takie były fakty,
oczywiście po wytłumaczeniu że prowadzę serwis robie zdjęcia,
oraz telefonie do Rzeszowa zostałem puszczony
Nawet nie wiedzieli, że zdjęcie robie. Testowałem nowa zabawka. Lustrzanka lustrzanką, ale nie wszędzie ją zabierasz i o każdej porze. Teraz mam małego szpiega zawsze w kieszeni.
Panowie z autka ucięli sobie bajerkę po skończonej interwencji ze znajomą i akurat przechodziłem obok. Nie wiem po co tam byli.
Niektórzy mówią że Lesko tylko zaorać i buraki zasadzić.
Coś w tym jest jak już jeden z najważniejszych budynków w mieście bez orania sam zarasta. Później się dziwić że zalewa komuś dach jak drzewka niszczą budynek.
Zagadka: Jaki to budynek.
20-22 czerwca rozegrana została III i IV Runda Samochodowych Mistrzostw Polski na serpentynach w górach Słonnych. Mi udało się wyrwać 22 czerwca w niedzielę.
Ludzi była masa. Różne środki lokomocji:
Strój dowolny
A ile trzeba się napocić żeby zrobić dobre zdjęcie.
I jeszcze jeden mega zawodnik. mógłby konkurować bez problemu z brodami zakapiorów.
Należał do ekipy Gładysza.
A ja dalej swoje, fotki, fotki.
W niedzielę, też 22 czerwca kiedy miał miejsce rad na serpentynach, w Sanoku miała miejsce inscenizacja historycznych walk na „Linii Mołotowa”.
Byłem tam niestety tylko 15 minut. Z siatką w ręku, z dzieckiem "na barana" i aparatem na szyi. Kilka fotek udało się zrobić.
Kolejna fotka, która nie pasuje do istniejących wątków.
W sumie to 4 foty, ale szkoda, aż na 4 miejsce.
Gdzieś w okolicy odbywał się zlot użytkowników BEEMEK ?, bo mini kawalkada przejechała tego przez Lesko w sobotę, pod nadzorem policji.
... i bardzo dobrze panie kolego, takie zdjęcia są potrzebne. Jestes teraz jedyną nadzieją pod nieobecnośc admina
Swoją drogą mam jakieś takie mieszane uczucia, co do tego całego zamieszunku w centrum miasta
_________________ ... świece, race i niejedna flaga - to my robimy ten cały "bałagan"...
bol glowy, trochę przesadzasz , ostatnia nadzieja . Dobrze że dałeś emota, bo jeszcze ktoś pomyśli, że poważnie pisałeś.
Teraz i tak jest sezon ogórkowy i jest wszędzie jest przestój.
bol glowy, trochę przesadzasz , ostatnia nadzieja . Dobrze że dałeś emota, bo jeszcze ktoś pomyśli, że poważnie pisałeś.
... ale ja poważnie pisałem panie kolego, ten emot "uśmiech" to przez grzecznośc (takie wartości z domu wyniosłem
Jeśli chodzi o centrum miasta, to może i nie, bo każdy ciekawy, podejdzie i zobaczy ale są miejsca, w które wielu ludzi osobiście się nie pofatyguje, a chętnie chcieli by coś* zgłębic... więc wtedy do akcji zazwyczaj wkracza caymer nasza iskierka nadziei Ty robisz "pstryk" a my jednym głosem mówimy "dzię-ku-je-my"
To tak z delikatnym przymrużeniem oka postanowiłem Ci przybliżyc kolego, jak istotną (tu już mówię zupełnie poważnie) spełniasz funkcję, dla takich osobników jak chocby ja zdrowia i oby więcej różnego rodzaju fotorelacji
pozdrawiam!!
---------------------------------
coś* - w tym przypadku jakaś inwestycja, zdarzenie, zmiana
_________________ ... świece, race i niejedna flaga - to my robimy ten cały "bałagan"...
Wiek: 28 Dołączył: 25 Sty 2007 Posty: 634 Skąd: Obecnie Lesko City
Wysłany: 2008-07-10, 07:11
bol glowy napisał/a:
caymer napisał/a:
... ale ja poważnie pisałem panie kolego, ten emot "uśmiech" to przez grzecznośc (takie wartości z domu wyniosłem
Jeśli chodzi o centrum miasta, to może i nie, bo każdy ciekawy, podejdzie i zobaczy ale są miejsca, w które wielu ludzi osobiście się nie pofatyguje, a chętnie chcieli by coś* zgłębic... więc wtedy do akcji zazwyczaj wkracza caymer nasza iskierka nadziei Ty robisz "pstryk" a my jednym głosem mówimy "dzię-ku-je-my"
To tak z delikatnym przymrużeniem oka postanowiłem Ci przybliżyc kolego, jak istotną (tu już mówię zupełnie poważnie) spełniasz funkcję, dla takich osobników jak chocby ja zdrowia i oby więcej różnego rodzaju fotorelacji
pozdrawiam!!
---------------------------------
coś* - w tym przypadku jakaś inwestycja, zdarzenie, zmiana
Podziałało na cajmera fotek bardzo dużo teraz.
Tak trzymać i się więcej się nie opuszczać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum